Tematyka warsztatów
Dowiedz się więcej o menu na prowadzonych warsztatach przez naszych Mistrzów Kuchni.
Kuchnia hiszpańska
• tapas
• zupa krem z czerwonej papryki
• paella z owocami morza
• mus czekoladowy
Kuchnia bałkańska
• chlebki somun
• sałatka szopska
• cevapcici jagniece
• baklava
Kuchnia polska
• tatar wołowy
• tatar z łososia
• pierś gęsia z gruszką
• racuchy z jabłkami
Kuchnia japońska
• sushi
• nigiri
• maki
• california maki
• temaki
Kuchnia meksykanska
• cheviche
• quesadilla z kurczakiem
• burrito z carnitas
• churros
Kuchnia włoska
• bruschetta z pomidorami
• sałatka z ośmiornicą
• linguini z sosem carbonara
• tiramisu
Kuchnia francuska
• tartaletki z cukinią i kozim serem
• zupa cebulowa
• pierś kacza w sosie pomarańczowym
• crème brûlée