Trenerzy
Poznaj naszych niezwykłych, pełnych pasji trenerów, którzy chcą podzielić się z Państwem swoim doświadczeniem.
Piotr Maszer Maszerowski
www.maszerartfood.pl
Przez wiele lat kucharz i szef kuchni w warszawskich restauracjach, swoje pierwsze nauki pobierał od Kurta Schellera. Obecnie stylista żywności realizujący projekty dla reklam telewizyjnych, internetowych, czy sesji zdjęciowych.
Miał okazję pracować dla takich klientów jak Coca-Cola, Winiary, Calsberg, Danone.
Prywatnie to wielki miłośnik gotowania, tata dwóch córek i człowiek, z którego imprez nikt nie wychodzi głodny.
Justyna Bilska
Dyplomowany pedagog i nauczyciel języka angielskiego. Poza codziennym poszerzaniem kompetencji językowych swoich uczniów z wielką pasją oddaje się kuchennej krzątaninie… od gotowania po pieczenie.
Odczarowuje mit, że kobieta przy garnkach jest nieatrakcyjna i nudna.
Prywatnie mama małej Helenki, która w wolnych chwilach przepada w przydomowym warzywniku.
Jakub Kuroń
Kucharz i szef kuchni, prowadzi szkolenia, warsztaty i pokazy kulinarne. Jego pasję do gotowania można obserwować od lat na ekranach telewizji tvn, czy kuchnia+, w internetowych portalach kulinarnych ugotuj.to, gazeta.pl oraz jego książkach m.in “Kuroniowie przy stole”.
Razem z żoną Bogusią tworzą blog kuron.com.pl
Prywatnie tata dwóch córek, który ma nadzieję, że miłość do gotowania odziedziczą po rodzicach i dziadkach.
Grażyna Gaja Kuroń
Dietetyk, uczestniczka Masterchefa. Pochodzi z domu o kulinarnych tradycjach, które rozwija i unowocześnia dzieląc się swoją wiedzą na warsztatach i pokazach. W kuchni stawia na przystępne rozwiązania nigdy nie zapominając o zdrowiu.
Prywatnie siostra trzech braci, która w kuchni zaraża uśmiechem.
Małgorzata Filipczak
BEZOKRACJA
Cukiernik Freelancer. Pasjonatka cukiernictwa. Autorka słodkich przepisów oraz trener kulinarny. Specjalistka od bez, wypieków bezowych, francuskich makaroników oraz ciasta kruchego. Swoim zapałem i entuzjazmem zaraża innych miłością do słodkości i bez. W studiu WARSZTAT KULINARNY pokaże Wam jak stworzyć idealne ciasta i tarty tak aby były nie tylko przepyszne ale i piękne.