KONTYNENTALNA PODRÓŻ ZE SMAKIEM vol 4
10 lutego - 14 lutego
689zł
REZERWACJA – 5-dniowe warsztaty dla dzieci 9 lat +
Zajęcia trwają 4 h dziennie od poniedziałku do piątku w godz. 9:00-13:00 10-14 lutego 2025
Zapraszamy dzieciaki na zimowy kurs gotowania. Będziemy podróżować po różnych kontynentach i smakach, będziemy gotować a na koniec wykonywać zdjęcia kulinarne. Każdego dnia dzieci otrzymują przepisy, na podstawie których wspólnie przygotowujemy 3 potrawy z innego rejonu świata. Podczas warsztatów zgłębimy wiedzę o przyprawach, technikach gotowania i złotych zasadach niemarnowania żywności, bo zawsze towarzyszy nam idea zero waste, a na koniec dzieci otrzymają dyplom oraz komplet przepisów z warsztatów.
Zajęcia odbywają się w grupach do 12 osób pod okiem trenera kulinarnego
Rezerwacja i opłaty:
Zasady odwoływania uczestnictwa zapisane są w Regulaminie.
Rezerwacja na zimowy kurs 2025 wynosi 200 zł.
Wpłaty drugiej części kwoty należy dokonać na 7 dni roboczych przed rozpoczęciem zajęć
(zaksięgowanie na koncie Studia).
Wpłat prosimy dokonywać na konto: 50 1050 1793 1000 0091 5146 7207
Warsztat Kulinarny Północ Południe Warsztatowa 9/12, 26-620 Radom
Tytuł przelewu: imię i nazwisko uczestnika, data turnusu.
MENU WARSZTATÓW:
1. Azja:
- Onigiri
- Pierożki wonton
- Ciasteczka z pastą miso i matchą
2. Europa:
- Belgijskie gofry
- Pizza neapolitańska
- Polski rosół z domowym makaronem
3. Ameryka:
- S’mores ciasteczka z marshmallow
- Meksykańskie Tacos
- Mac and chees
4. Indie:
- Butter chicken
- Sałatka Kochumber
- Mango lassi
5. Afryka:
- Egipska Kofta kebab
- Roz Bel Laban pudding ryżowy
- Chlebek bananowy